Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@12:47:27 GMT

مرکز فنی و حرفه‌ای آموزش نمد شهرکرد فعال شد

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۳۲۵۹

مرکز فنی و حرفه‌ای آموزش نمد شهرکرد فعال شد

فرانک کبیری روز سه‌شنبه در آیین افتتاح مرکز تخصصی نمد در شهرکرد افزود: برای راه‌اندازی این مرکز بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شد و در این مرکز آموزش ۱۵ نفر در هر دوره فراهم است.

وی، با اشاره به اینکه هنر نمدمالی قدمت بسیار زیاد دارد و مردم شهرستان‌های شهرکرد و بروجن از دیرباز در این  هنر صنعت فعالیت دارند،گفت:هم‌اکنون بیش از ۴۰ نوع محصول نمدی نوین در استان تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، در این مرکز تخصصی آموزش‌های مختلف از جمله شستشوی پشم، رنگرزی طبیعی، حلاجی پشم، نقش زنی، نمدمالی، اتاق مشاوره و بازاریابی و ساخت محصولات نمدی به هنرجویان ارائه می‌شود.

کبیری هدف از راه اندازی این مرکز تخصصی را زنده‌سازی هنر بومی استان و تلفیق این هنر با استفاده از ابزار نوین و تهیه محصولات نوین در راستای ایجاد اشتغالزایی و توسعه هنر نمدمالی عنوان کرد.

به گفته وی، این مرکز با همکاری بخش خصوصی در ۱۳۰ متر فضای آموزشی فعال شده و چهار کارگاه آموزشی برای این مرکز پیش بینی شده است.

وی اظهارداشت: رشته نمدمالی در استان در آموزشگاهای آزاد و زندان در حال آموزش است و هم اکنون بیش از ۵۰۰ هنرمند در این حوزه فعالیت دارند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین به مشکل اشتغال، بیکاری جوانان و نبود فرصت شغلی به عنوان مهمترین مشکل در استان اشاره کرد وگفت: راه‌اندازی مراکز تخصصی آموزش و بازاریابی محصولات صنایع دستی و هنری  یک گام برای کاهش نرخ بیکاری در استان است.

شهرام مقدس افزود: بیکاری و مشکلات اقتصادی زمینه بروز آسیب اجتماعی را افزایش می‌دهد و می‌توان با ارائه آموزش‌های مختلف در حوزه هنری، صنایع دستی، کشاورزی، صنعت، خدمات زمینه اشتغال پایدار برای اقشار مختلف به خصوص جوانان را فراهم کرد.

به گزارش ایرنا، "نمد" چهارمحال و بختیاری یکی از مهمترین صنایع دستی در استان است که با پیگیری‌های صورت گرفته در سال ۹۷ شهرکرد به عنوان "شهر ملی نمد" انتخاب و معرفی شد و اکنون تلاش برای جهانی شدن این محصول تشدید شده است.

برچسب‌ها گردشگری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شهرکرد چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شهرکرد گردشگری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شهرکرد چهارمحال وبختیاری اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۳۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه رسالت ما ترویج مهارت‌آموزی است، گفت: تلاش ما بر این بوده است که گروه‌های مختلف جامعه را تحت پوشش آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدنورالله هدایت، امروز_ یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد در برنامه ابلاغی سال ۱۴۰۲، شامل ۱۰ برنامه و ۱۴۷ شاخص حوزه‌های آموزشی در بخش‌های دولتی و خصوصی، پژوهش، سنجش و تعیین صلاحیت حرفه‌ای، مشاوره و رهگیری، کاربینی، درآمدهای اختصاصی، فرهنگی و سایر حوزه‌ها موفق به کسب رتبه برتر شد.

وی با بیان اینکه رسالت ما ترویج مهارت‌آموزی است، افزود: تلاش ما این بوده است که در همه جای استان، هم‌راستا با طرح ملی نهضت مهارت‌افزایی در گام دوم انقلاب با مشارکت بخش‌های دولتی، خصوصی و خیران مهارتی، گروه‌های مختلف جامعه را در گروه‌های هدف شامل شاغلان بنگاه‌های اقتصادی، سربازان وظیفه، ساکنان مناطق روستایی و عشایری، ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی، زنان سرپرست خانوار، زنان خانه‌دار، دانش‌آموزان، دانشجویان، افراد دارای معلولیت، آسیب‌دیدگان اجتماعی و خانواده‌های آنان، کودکان کار و خیابانی و مشمولان بیمه بیکاری ضمن ارائه آموزش‌های مبتنی بر نیاز بازار کار، تحت پوشش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قرار دهیم که خوشبختانه در سال ۱۴۰۲ این اتفاق بر اساس سند تحول دولت مردمی در حوزه اشتغال و کارآفرینی به واقعیت پیوست.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: این موفقیت حاصل تلاش همه همکاران در اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان، مراکز آموزشی مستقر در شهرستان‌ها، مؤسسان آموزشگاه‌های آزاد، شرکای اجتماعی و از همه مهم‌تر همراهی و همکاری مسئولان استانی و ستادی در رٲس استاندار استان به جهت حمایت از برنامه‌ها و موضوعات محوری این اداره کل بوده و بدون شک کسب این عنوان متعلق به خانواده بزرگ مهارتی استان است.

وی تصریح کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان هم‌گام با برنامه‌های سند تحولی دولت مردمی و ظرفیت‌های اشتغال ایجاد شده، بستر لازم را فراهم کرده‌اند تا از همه ظرفیت‌ها و منابع در جهت اثربخشی آموزش‌های مهارتی و توسعه همه‌جانبه استان استفاده کنند.

هدایت با بیان اینکه الگوهای هدف‌گذاری شده در جهت اثربخشی و بهره‌وری بیشتر در مباحث آموزش‌های مهارتی در سال‌جاری مورد تأکید است، خاطرنشان کرد: فعالیت و مأموریت ما بر مبنای اثربخشی آموزش‌های مهارتی در توانمندسازی نیروی انسانی به‌ویژه در مناطق محروم، کاهش بیکاری و بسترسازی برای ایجاد اشتغال پایدار، ارتقای شاخص امید به زندگی، کاهش بزهکاری و سایر آسیب‌های اجتماعی، تأمین نیروی انسانی ماهر و مورد نیاز بازار کار، کاهش حاشیه‌نشینی در حومه شهرها، توسعه اقتصادی، توسعه آموزش‌های مهارتی متناسب با قابلیت‌ها، مزیت‌ها و ظرفیت‌های استان، اجرای حرفه‌های تولیدمحور و دانش بنیان و توسعه مدل‌های کارآفرینی در آموزش‌ها است.

وی افزود: با ابتکار، نوآوری و خلاقیتی که در همکاران سراغ دارم و از همه مهم‌تر همکاری و همراهی شرکای اجتماعی و مسئولان استانی، می‌توانیم در جهت جامه عمل پوشاندن به منویات مقام عظمای ولایت و سند ابلاغی دولت مردمی و روی آوردن به روش‌ها و مدل‌های جهشی و تحولی در خدمت به مردم به عنوان ولی‌نعمتان انقلاب و به‌ویژه جوانان برومند خطه پایتخت طبیعت ایران زمین گام‌های مؤثر و مفیدی را برداریم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: بی‌شک موفقیت این اداره کل در عرصه مهارت‌آموزی گامی در جهت توسعه آموزش منطبق بر نیاز بازار کار به جوانان علاقمند به فن و حرفه است که علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار و رفع بیکاری، تأمین امنیت روانی و اجتماعی را در پی خواهد داشت.

کد خبر 750793

دیگر خبرها

  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • نمدمالی، هنری با روایت تاریخ
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • یک میلیون و 625 هزار دامنه فارسی ثبت شد!
  • چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی با رقابت ۱۴۷ داوطلب در شهرکرد
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکز هوشمند
  • مرکز عملیات هوشمند و فعال اقتصادی در کشور تشکیل شود
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت