Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در جلسه شهر ملی نمد اظهار داشت: اجرای طرح عمرانی در کوی نمدمالان، نصب تندیس مرد کلاه مال، نامگذاری بخشی از خیابان ملت به نام گذر صنایع دستی و پیش‌بینی قسمتی از فرهنگسرای نشاط جهت موضوع نمد از جمله اقداماتی است که توسط شهرداری انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه نقاط قوت و ضعف در حوزه شهر ملی نمد باید شناسایی و در راستای رفع کاستی‌ها و تقویت ظرفیت‌ها با همکاری همه دستگاه‌های متولی تلاش شود، افزود: تبدیل خیابان ملت غربی شهرکرد به گذر صنایع دستی می‌تواند در احیای صنایع دستی سنتی این منطقه مانند نمدمالی، کلاه مالی وگیوه دوزی و همچنین جذب بیشتر توریست‌های داخلی و خارجی نقش داشته باشد.

بیشتر بخوانید

صادرات ۴۴ هزار و ۶۸۰ دلار محصولات نمدی به خارج از کشور

عبدالغنی با بیان اینکه در شهر ملی نمد باید مباحث بازاریابی و فروش محصولات، اشتغال، تأمین مواد اولیه و... مدنظر قرار گیرد، اضافه کرد: تلاش برای پیوستن قسمت‌های فرهنگی شهرکرد در محلات براساس طرح جامع و تفصیلی شهرداری می‌تواند در رونق نمدمالی تاثیرگذار باشد که برای تسریع در روند احیای این امر می‌توان از طرح بازآفرینی شهری بهره گرفت.

اقداماتی با محوریت نمد باید در شهرکرد اجرا شود

مهرداد جوادی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: تفاهم نامه منعقد شده بین میراث فرهنگی و شهرداری تنها مختص به صنایع دستی نیست و می‌تواند در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری نیز به آن پرداخته و یک هم افزایی ایجاد شود.

او گفت: قدمت شهرکرد، تعداد هنرمندان، میزان تولیدات و صادرات و تأمین مواد اولیه در استان از جمله شاخص‌هایی بود که در نامگذاری شهرکرد به نام شهر ملی نمد موثر بوده است.

جوادی اضافه کرد: شهرداری می‌تواند در راستای نصب المان‌های شهری با موضوع نمد و راه اندازی بازارچه نمد به صورت دائمی و موقت، طراحی یک نماد برای شهر نمد، طراحی و استفاده از لوگو در مکاتبات اداری و برگزاری جشنواره خلاقیت و نوآوری با موضوع نمد از جمله اقداماتی است که می‌توان انجام دهد.

او ادامه داد: نوسانات قیمت، خام فروشی و خروج پشم از استان سبب شده تا هنرمندان مواد اولیه را با قیمت بالاتری خریداری کنند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهر ملی نمد طرح عمرانی صنایع دستی شهر ملی نمد صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۵۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد

فرمانده یگان‌ حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از دستگیری سه نفر در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه پس از حفر گودالی به عمق ١٥ متر به منظور کشف اشیای تاریخی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان، سرهنگ محمدرضا زارعی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان، پس از بازدید از منزل شخصی، سه نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، گفت: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض دو متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

سرهنگ زارعی اضافه کرد: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

وی تاکید کرد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش داده و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری کنند.

کد خبر 750746

دیگر خبرها

  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا