Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ،بهادر عبدالغنی در جلسه با معاون صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اظهارداشت: با توجه به اینکه شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد معرفی شده است و اقدامات ارزشمندی در این راستا انجام شده اما انسجام ایده‌آل بین مجموعه‌های فرهنگی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: پرهیز از اقدامات جزیره‌ای جهت معرفی شهر ملی نمد بسیار ضروری است چراکه حضور دستگاه‌های متولی امر در کنار یکدیگر برای انجام امور مربوطه می‌تواند در راستای تبدیل شهرکرد به شهر جهانی نمد موثر باشد.

عبدالغنی ادامه داد: باید بین سازمان‌های متولی تقسیم کار شود تا در کوتاه‌ترین زمان بهترین اقدامات صورت پذیرد و از مسئولیت‌گریزی جلوگیری به عمل آید. 

شهردار شهرکرد با اشاره به برگزاری جشنواره بین‌المللی در شهر اصفهان بیان کرد: کلیپ اقدامات انجام شده در شهر ملی نمد باید توسط فرهنگ‌سرای رسانه‌ تهیه و در جشنواره ارائه می‌شود. 

عبدالغنی با بیان اینکه کارهای خوبی در کوی نمدمالان توسط سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری انجام شده است، خاطرنشان کرد: اقدامات را تنها نمی‌توان به کوی نمدمالان منحصر کرد به همین جهت اتصال کوی نمدمالان به میدان امامزادگان دوخاتون شهرکرد در دستور کار قرار گرفته است.

وی گفت: نصب المان‌های مرد کلاه‌مال و مرد نمدمال هم دو نمادی است که در شهرکرد اجرا خواهد شد و ساخت و نصب مرد گیوه‌دوز و پالان‌دوز نیز در دستور کار قرار دارد. 

مهرداد رئیسی معاون صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در ادامه جلسه بیان کرد: با توجه به اینکه زمینه همکاری شهرداری و میراث فرهنگی ایجاد شده است تنها هدف ما شهر ملی نمد نیست و می‌توان در حوزه‌های دیگر ازجمله گردشگری و صنایع دستی هم ورود پیدا کرد و کارهای خوبی انجام دهیم.

وی افزود: ۱۰ الی۱۳ مردادماه جشنواره بین‌المللی صنایع دستی بین شهرهای ملی نمد به صورت ویدئو کنفرانس به میزبانی استان اصفهان برگزار می‌گردد که اقدامات ما نیز باید در این جشنواره معرفی و ارائه شود. 

 رئیسی خاطرنشان کرد: می‌طلبد در راستای راه‌اندازی موزه نمد، شهرداری شهرکرد مکانی را پیش‌بینی نماید و در جهت برپایی نمایشگاه نمد اقدامات لازم صورت پذیرد.

48

کد خبر 1536442

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری شهر ملی نمد صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۱۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی

فرماندار شهرستان گرمی از تخصیص اعتبارات لازم در حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسین مولایی در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جزو اولویت‌های اول در شهرستان گرمی است و در سال‌های اخیر اعتبارات قابل توجهی را به این حوزه تخصیص داده‌ایم.

حسین مولایی افزود: امسال نیز در چند حوزه از جمله کاوش محوطه دیگه‌ور، برگزاری جشنواره‌ها و معرفی قابلیت‌ها، آموزش صنایع‌دستی، موزه گرمی و جاده‌های گردشگری اعتبارات لازم را برای حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اختصاص می‌دهیم.

دریاچه گیلارلو ظرفیت مهمی برای گردشگری شهرستان گرمی است

در ادامه این نشست حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: دریاچه گیلارلو در شهرستان گرمی ظرفیت مهمی برای گردشگری این منطقه است و با همکاری فرمانداری شهرستان و سایر نهادهای مرتبط می‌بایست یک جشنواره برای این منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند و لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف کنیم.

وی تاکید کرد: همچنین لازم است برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه تپه دیگه‌ور نیز از اعتبارات شهرستانی اختصاص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

کد خبر 750878

دیگر خبرها

  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • کشف خودروی سرقتی پراید در بروجن
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • نمدمالی، هنری با روایت تاریخ
  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند