Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای بیاتی رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به لزوم حمایت از هنرمندان گفت: تقویت صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی شهرکرد به برندسازی نیاز دارد.

نگاه جدی به برندسازی در حوزه صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی مرکز استان، نقش اصلی در حمایت از هنرمندان فعال این بخش و تحقق اهداف مورد نظر در نامگذاری شهرکرد به‌عنوان "شهر ملی نمد" دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه مدیریت شهری شهرکرد در نشستی با ستاد بازآفرینی شهری چهارمحال و بختیاری نسبت به شناسایی مشکلات کوی نمدمالان و گذر صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی مرکز استان و ارائه راهکار‌های رفع آن اقدام می‌کند.

برای توافق با مالکان کوی نمدمالان و گذر صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی شهرکرد در ضلع جنوبی بافت خیابان ملت غربی، نشست‌هایی برگزار و نسبت به تغییر کاربری برخی املاک در طرح جامع شهری اقدام و عقب‌نشینی ساختمان‌های این محدوده در اولویت قرار داده می‌شود.

برای مرحله‌بندی و ساماندهی بدنه مشکلات کوی نمدمالان و گذر صنایع دستی و هنر‌های سنتی شهرکرد برنامه‌ریزی و اقدام خواهد شد.

بیشتر بخوانید

شکوفایی شهر ملی نمد یکی از اولویت شهرداری شهرکرد است

آقای جاپَلَقی شهردار شهرکرد گفت: چهارمحال و بختیاری و به‌ویژه مرکز استان در حوزه‌های مرتبط با میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشینه و ظرفیت‌های غنی دارد.

تسریع بر روند توسعه، پیشرفت و ارتقای بخش‌های مختلف مرتبط با میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرکرد ضروری است.

در این راستا از توان مشاوران ملی و بین‌المللی بهره‌گیری و نسبت به جذب سرمایه‌گذاران توانمند اقدام می‌شود.

برای تحقق سریع‌تر به اهداف توسعه‌ای مرتبط با جذب گردشگران در شهرکرد می‌توان از خوراک‌های محلی، آیین‌های سنتی و تولیدات صنایع‌دستی بهره‌گیری کرد.

اِلِمان بام ایران در ورودی شهرکرد در آینده‌ای نزدیک طراحی و ساخته می‌شود و با توجه به نامگذاری شهرکرد به‌عنوان "شهر ملی نمد" در طراحی ساختمان‌های مدیریت شهری می‌توان از اِلِمان‌های مرتبط با نمد بهره‌گیری کرد.

چشم‌انداز و برنامه‌های توسعه شهرکرد بایستی به‌دور از نگاه‌های جزیره‌ای و با هدف بهره‌مندی عموم شهروندان اجرایی شود.

انم دادایی معاون معماری و شهرسازی شهرداری شهرکرد گفت: در بازنگری طرح جامع مرکز چهارمحال و بختیاری از نظر کارشناسی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به‌منظور تحقق اهداف مورد نظر در نام‌گذاری شهرکرد به‌عنوان "شهر ملی نمد" و تلاش برای ارتقای آن به "شهر جهانی نمد" بهره‌گیری می‌شود.

حفظ و احیای بدنه اصلی کوی نمدمالان و گذر صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی شهرکرد از میدان فردوسی تا میدان ابوعلی‌سینا در دستور کار و اولویت سیما و منظر شهرداری شهرکرد قرار می‌گیرد.

حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی چهارمحال و بختیاری به‌ویژه شهرکرد ضروری است که در این راستا شهرداری توسعه بازارچه صنایع‌دستی میدان قدس و ادامه آن تا بلوار آیت‌الله کاشانی را اجرایی می‌کند.

آقای جیلان سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها بازوان توانمند در تسریع روند توسعه حوزه‌های مرتبط با این اداره‌کل هستند.

مشارکت شهرداری‌ها با اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری می‌تواند روند تأمین زیرساخت‌ها و سودآوری در حوزه‌های گردشگری شهری را تقویت کند.

ارتقای کمی و کیفی خدمات‌رسانی به مسافران و گردشگران ورودی به چهارمحال و بختیاری و تلاش برای افزایش ماندگاری آنان در استان جزو اولویت‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قرار دارد.

نامگذاری شهرکرد به‌عنوان "شهر ملی نمد" یک خدمت بزرگ به گذشتگاه، پیشینیان و نیاکان این شهر و تلاش برای ارتقای آن به "شهر جهانی نمد" ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری شهرکرد صنایع دستی شورای اسلامی گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری شهرکرد به عنوان میراث فرهنگی شهر ملی نمد بهره گیری اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۳۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر

صنایع‌دستی استان کردستان جلوه‌گر هنر دستانِ مردان و زنان کردستانی است که چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، صنایع‌دستی گنجینه‌ای پنهان از سرپنجه هنرمندان در استان کردستان است که نسل به نسل و سینه‌به‌سینه حفظ شده‌ تا به مردمان روزگار امروز به یادگار برسد. صنایع‌دستی امروزه نه‌تنها برای برطرف کردن نیازها، درآمدزایی و خرید و فروش نیست، بلکه نماد تاریخ، فرهنگ، تمدن و نوع سبک زندگی اقوام مختلف کشور است. 

صنایع‌دستی به عنوان بخشی از میراث فرهنگی و نمادی از نوع زندگی فرهنگی یک جامعه، همواره مورد توجه است. به علت ویژگی زندگی سنتی در بسیاری از نقاط کردستان و عدم استیلای بخش صنعتی، هنوز صنایع دستی کردستان از لحاظ کیفیت و گستردگی در سطح کشور مطرح است.

صنایع دستی استان کردستان عبارتند از: نازک‌کاری چوب، دست بافی، خراطی، ساخت زینت آلات محلی، سوزن دوزی و روکاری، سفال سازی، حصیربافی، گیوه دوزی نمدمالی و ساخت محصولات چرمی و چوبی؛ دستبافی شامل سجاده، موج، شال، جاجیم، گلیم، گلیمچه و پارچه لباسی است که در بیشتر نقاط شهری و روستایی کردستان تهیه می‌شود. زینت آلات شامل انواع دستبند، گردن بند، سینه ریز، النگو، سربند، انگشتری و گوشواره است. نازک کاری با چوب شامل قوطی سیگار، شیرینی خوری، کیف زنانه، سینی، بشقاب و آجیل خوری است.

هنر نازک کاری ترکیب قطعات بسیار کوچک از انواع چوب‌های طبیعی است که با ظرافت خاص در کنار هم قرار گرفته و موجب به وجود آمدن قطعات بسیار ظریف چوبی همانند قلمدان و سایر محصولات می‌شود. علاوه بر نازک کاری، اروسی سازی، منبت و معرق سنندج نیز از شهرت و اعتبار برخوردار است.

در ادامه گزارش تصویری خبرنگار تسنیم از تولیدات صنایع دستی و هنر فعالان این عرصه در مرکز استان کردستان را ببینید، این دست‌ساخته‌ها با سرپنجه هنرمندانه بانوانی ساخته شده‌ که سعی داشته‌اند در تأمین نیازهای اقتصادی و معیشتی خانواده خود سهیم باشند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • صعود تیم به جمع ۴ تیم برتر لیگ برتر جوانان
  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در شهرکرد
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • نمدمالی، هنری با روایت تاریخ
  • میدان عرضه دام زنده احداث می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
  • برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی با رقابت ۱۴۷ داوطلب در شهرکرد
  • توزیع سه میلیون و ۸۰۰ هزار پاکت شیر در مدارس